Menu

Nye udendørs idrætsfaciliteter

image Nordea-fonden vil støtte Skabelse af nyt idrætsanlæg med 80.678,00kr.
22. februar 2022 kl. 16:59

Marstal Idrætsforening har igangsat et projekt, hvor øens borgere unge som ældre kan samles socialt og motionsmæssigt udendørs. Vi kalder vores projekt ”Knudepunktet”.

Vi har vores multibane, som bliver brugt flittigt. Vores tanker er at udnytte dette og med projektet at skabe et rum for bevægelse enten sammen eller hver for sig. Derfor ønsker vi at omdanne vores gamle slidte tennisanlæg til 2 nye Padelbaner og at lave et nyt udendørs crossfit anlæg. Multibanen skal renoveres således, at den kan benyttes endnu bredere til f.eks. også løbetræning og agility. Lig dertil en kunststofbane, så er MIF klar til fremtiden.

De udendørs faciliteter bliver brugt omkostningsfrit af skoler, unge som gamle og gæster og turister. Vores projekt vil give muligheden for at forlænge det udendørs idrætsliv både for fodbolden, gymnasterne, Folkeskolen, Navigationsskolen, VUC med blå HF og øens mange andre besøgende. Øens andre klubber benytter også vores faciliteter gennem et mangeårigt samarbejde.

Ydermere vil faciliteterne være med til at øge medlemstallet f.eks. via den nye populære sport Padel.

Målet er at udbygge vores faciliteter med:

  1. 2 stk. padel baner på vores eksisterende udendørs tennisbane.
  2. en udendørs crossfit station – styrketræningsanlæg
  3. et ny udendørs kunstgræsanlæg på en eksisterende fodboldbane.

Samlet pris på ca. 6 mio. kr.

Ærø Kommune bidrager med kr. 800.000,00 og Marstal Idrætsforening har selv samlet et stort tilsvarende beløb. Resten skal findes via fondsansøgninger.

Luk