Menu

Marstal/Rise - Fjordager

image
27. maj 2022 kl. 11:34

Vi kan se frem til 4 hjemmekampe i træk. Hvor vi blandt andet kan byde på en pokalkamp efter Pinse mod B1913.

Dagens modstander fra Fjordager har gjort det særdeles godt i de seneste 4 kampe, hvor det både er blevet til point mod Kerteminde og senest en stor sejer over Morud/Veflinge. Vi havde en svær udekamp mod Fjordager i efteråret, hvor kun et massivt løbearbejde og succesfulde standard situationer, resulterede i alle 3 point. Tabellen lyver dog heller ikke - begge hold ligger i den bedre halvdel med lige mange point.

Siden sidst!

Pokalkampen mod Nyborg fra kvalifikationsrækken til fynsserien, blev en lige affære i den ordinære kamp, men rutinen og vores høje tempo tog brodden af Nyborg. Kampen sluttede 3-2 og vi er dermed videre til næste runde.

Sidste weekend tog vi en tur til Kerteminde. Efter vores opfattelse, klart et af de bedste hold i rækken. Vi var rigtig godt med i 1. halvleg - hjemmeholdet levede på farlige omstillinger og vi havde et par giftige forsøg på mål. Efter pausen havde vi dog ikke samme held med at ligge et pres på hjemmeholdet og de løb med alle 3 point.

Vi byder udehold, dommertrio og folk på lægterne velkommen til endnu en spændende kamp på hjemmebane.