Menu

Lokalopgør i Albaniaserien Marstal/Rise - Tved

image Oprykning til Danmarkserien mod Tved på hjemmebane
04. juni 2022 kl. 18:12

Endelig skal vi spille mod Tved!

Det første jeg kigger efter når kampprogrammet offentliggøres, er hvornår vi skal møde Tved. For mig er det ligesom når Real Madrid skal møde Barcelona – En kamp der for alt i verden ikke må tabes.
Det er ikke fordi jeg ikke bryder mig om Tved. Snarere tværtimod. Klubben er dejlig social, rummer en masse venlige mennesker, og man føler sig altid velkommen i klubhuset.
Sådan skrev daværende anfører Morten Kristensen i optakten til oprykningskampen mod Tved.
Præcis sådan har jeg det også.
Personligt var jeg glad for at se Tved rykke op i Albaniserien igen, så vi atter kunne få noget der ligner et lokalopgør. For mig, som bosiddende i Tved, er denne kamp på mange måder en turneringskamp som alle andre. Og så alligevel ikke. Der er stadig kun 3 point til vinderen, men alligevel er der lidt mere på spil. Jeg møder nærmest dagligt mennesker med stor tilknytning til Tved Boldklub, har venner som er Tved-folk, møder stor interesse for vores hold, og møder helt generelt et stort engagement for fodbold i vores “kvarter” og derfor kan jeg sige at jeg virkelig nyder at vi igen har disse kampe med lidt ekstra på spil. 
Tved har haft en flot sæson som oprykker. Ligesom os er de sikret endnu en sæson i Albaniserien og kan nu spille helt frit. Jeg har jo naturligt nok, set mange af Tveds hjemmekampe. Derfor har jeg et godt kendskab til Deres hold, og er særligt imponeret over deres evne til aldrig at give op. På det punkt er de nok det hold i rækken som ligner os bedst. Derfor forventer jeg en tæt kamp i dag, hvor viljen til at vinde meget vel kan blive afgørende.
Afslutningsvis så håber jeg at se en del Tved-folk på stadion i dag, ligesom jeg håber på en gentagelse af resultatet fra vores første møde i Tved. Jeg vil vil også benytte lejligheden til at takke for den helt vildt flotte gestus i forbindelse med Mariannes og mit kobberbryllup ved den første kamp. 
Hvis jeg skal være helt ærlig, så sagde jeg til mine spillere “ De har bedt os om at være klar lidt før. De har nok en spiller som runder 25 kampe, sådan noget går man op i herude” Det viste sig ikke at holde stik….. 
Mange tak
Per Juel
Luk