Menu

KONTINGENT UNDER CORONAUDBRUDDET

image
14. februar 2021 kl. 12:14
Coronaudbruddet er en helt usædvanlig situation med store konsekvenser for hele Danmark – også Marstal IF, hvor aktiviteter er midlertidigt lukket ned.
Vi kan ikke træne i denne periode, men håber alle medlemmer bakker op, om vores forening. Der er flere indtægts givende arrangementer, vi ikke kan afholde - arrangementer der er med til at holde kontingent satserne lave for alle medlemmer.
Vi har et håb om, at gymnastik-, wolleyball- og bordtennis afdelingerne kan forlænge sæsonen på skolen og i hallen. Samt fodboldsæsonen kan blive så normal som muligt.
DIF/DGI skriver  "Formelt set kan medlemmer ikke kræve at få en del af kontingentet retur, fordi foreningens aktivitet er stoppet i en periode, så medlemmerne ikke kan træne eller fx deltage i en opvisning eller en holdkamp. Kontingentet er udtryk for en betaling for det at være medlem i en idrætsforening og ikke for en specifik ydelse."
Skulle I som medlem ønske at få en del af kontingentbetalingen tilbage, skal I kontakte Lene Hansen på mail: lenewhansen@hotmail.dk , efter sæsonafslutningen.